Entelect Nederland

Entelect Nederland is een lokale partner met wereldwijde support en ondersteunt klanten in alle sectoren met software engineering projecten in een breed scala aan technologiesets en engagementmodellen.

Onze ontwikkelaars behoren tot de meest getalenteerde ontwikkelaars in Nederland en zijn beschikbaar op projectbasis en voor maatwerkoplossingen.

Detachering

Ons detacherings- en resourcingmodel is ontworpen om onze klanten van dienst te zijn, die ter plaatse resources nodig hebben die aan hun eisen voldoen. Bij detachering vallen onze mensen onder uw management en maken zij deel uit van bestaande teams in uw organisatie – in essentie zijn zij een uitbreiding van uw huidige personeelsbestand maar blijven zij fulltimemedewerkers van Entelect.

In dit model worden de medewerkers van Entelect prestatiegericht geleid en getraind door Entelect zodat we er zeker van zijn dat hun presentaties en professionaliteit van een consistent niveau zijn.

Projecten in beheer

Ons model dat op projecten is gebaseerd, is geschikt voor klanten die een specifiek deel van het werk volledig willen uitbesteden (‘projecten in beheer’).

In dergelijke gevallen kan Entelect een gedetailleerd werkmodel ontwikkelen en dit matchen met specifieke resources die aan deze behoefte kunnen voldoen binnen de gewenste tijd en het aangegeven budget.

Offshoring

Offshoring naar de teams in Zuid-Afrika is een lucratief voorstel voor bedrijven die in Nederland zijn gevestigd. Deze bedrijven hebben vaak moeite met het vervullen van hun ontwikkelingscapaciteit op de Nederlandse markt. Ons moederbedrijf is een van de leidende bedrijven voor software engineering en -oplossingen in Zuid-Afrika. De vaardigheden die zij daar aanbieden, voldoen aan de internationaal normen en standaarden.

Bij deze optie is een vertegenwoordiger van Entelect ter plaatse, in Nederland, beschikbaar. Hij/zij zal de volledige verantwoordelijkheid en eigenaarschap van de oplevering van het werk op zich nemen, terwijl hij/zij ook het accountmanagement verzorgt en toezicht houdt op de opdracht.

Aanbevolen
Artikelen

Bij het bouwen van systemen streven wij naar gebruiksvriendelijke, robuuste systemen die eenvoudig te onderhouden zijn, zodat de systemen mee kunnen groeien met de activiteiten van onze klanten. Het belangrijkste is dat onze teams bij elk project een verdiepend niveau van kritisch denken en ervaring inbrengen.

Begin de conversatie

Laten we uw bedrijf vormgeven voor de toekomst.