Digitale Transformatie

Verander de organisatiecultuur om digitaal te denken en te werken

Wij werken samen met klanten die zichzelf opnieuw willen uitvinden en daardoor hun belangrijkste processen en activiteiten aanpassen aan de nieuwe manier van werken.
Wij richten ons op alleniveaus binnen de cultuur, identificeren knelpunten binnen de sector en vinden nieuwe bedrijfsmodellen zodat wij nog niet-vervulde behoeften van de klant, digitaal kunnen invullen.

Mogelijkheden

Design Sprints gebruiken het beste van de ondernemingsstrategie, design thinking en technologische trends en ontwikkelingen om lastige problemen op te lossen door gebruik te maken van diverse ideeën en perspectieven.

Learn more about Entelect Design Sprints.

Onze cross-functionele en agile-opleveringsteams doen er alles aan om de context te begrijpen, afhankelijkheden van belangrijke personen te elimineren en nemen een belangrijk deel van de verantwoordelijkheid voor levering op zich. Dankzij de gemeenschappelijke ervaring en mogelijkheden van Entelect, zorgt onze bewezen manier van werken voor het verschil tussen ‘goed’ en ‘uitstekend’.

We gebruiken verschillende processen, waaronder interviews met gebruikers, concurrentieanalyse, stakeholderbetrokkenheid en heuristische evaluaties, om meer te leren over en inzicht te krijgen in klantbehoeften, gedragingen en motivaties in de digitale wereld.

Digitale Transformatie

Digitale Transformatie
Toepassingen

Digitale bedrijven
Opnieuw vormgeven van bedrijfsmodellen
Concurreren in verschillende segmenten
Producten moderniseren
Verbeteren klantervaringen

Digitale activiteit
Opnieuw ontdekken van belangrijke bedrijfsprocessen
Nieuwe manieren van werken
Productiviteit van het personeel

Digitale technologie
Onderzoeken, innoveren en uitzoeken
Vereenvoudigen van de IT als ruggengraat van het bedrijf
Schaalbare en veilige infrastructuur

Aanbevolen
Inzichten

Wanneer onze technologische expertise, pragmatisme en ideeën wordt samengevoegd met de ervaringen van onze klanten in de sector en met hun bereidwilligheid om te innoveren, dan ontstaat er ruimte om toekomstbestendige digitale organisaties te creëren.

Begin de conversatie

Laten we uw bedrijf vormgeven voor de toekomst.