Data-Oplossingen

Wij stellen organisaties in staat
om data-gestuurde beslissingen te nemen

Data moeten centraal staan in uw ondernemingsstrategie en altijd in elk project vanaf dag 1 worden meegenomen.
Wij helpen onze klanten bij het nemen van data-gestuurde beslissingen zodat zij de klanttevredenheid kunnen verhogen, ondernemingsstrategieën kunnen herdefiniëren en hun activiteiten kunnen optimaliseren om hun omzet te verhogen.

Mogelijkheden

Onze data scientists en data engineers plannen en implementeren data lakes en data streaming platforms. We bouwen voorspellende en voorschrijvende modellen om te profiteren en te leren van allerlei gegevens door voorspellingen en aanbevelingen op basis van informatie. We doen eindeloos onderzoek naar en passen de nieuwste technologieën en tools toe op het gebied van AI, machine learning en data science, waaronder Hadoop, Microsoft Azure, HDInsights en AWS.

We implementeren en moderniseren data warehouses door integratie-, verzamelings- en beheersingstechnieken die zijn gebaseerd op best practices. Daarbij verwerken we grote hoeveelheden snelbewegende gestructureerde en ongestructureerde data. We transformeren data in bruikbare informatie door de implementatie van beschrijvende en voorspellende analysemethoden en tools zoals Microsoft Power BI en QlikView.

Door gebruik te maken van onze ruime expertise en mogelijkheden op het gebied van data-oplossingen, bieden wij end-to-end diensten, van BI maturity assessments en SQL-optimalisatie tot data-audits, datastrategie en architectuurontwerp.

Data-Oplossingen
Toepassingen

Eén beeld van de klant

Geconsolideerd overzicht van de financiën

Churn-analyse

Gedragsanalyse

Self-healing infrastructuur

Optimalisering van voorraden en activa

Voorspelling van ongevallen

Efficiëntie van activiteiten

Digitaal en Data als één geheel

Aanbevolen
Inzichten

Onze datamogelijkheden en -toepassingen strekken zich uit over business intelligence, data science en strategisch advies om onze klanten te helpen met innoveren en groeien op basis van slimmere beslissingen.

Begin de conversatie

Laten we hervormen wat mogelijk is.