Ons verhaal

Waar we begonnen

In 2001 is Entelect opgericht vanuit de Electrical Engineering School aan de Wits Universiteit van Johannesburg. De visie was een bedrijf in technologiediensten dat bijzonder talent zou herkennen en aantrekken.

Onze bedrijfscultuur komt altijd op de eerste plaats

Sindsdien zijn we uitgegroeid én gegroeid tot een end-to-end technologiedienstverlener die is gebaseerd op de volgende bedrijfscultuur en principes:

Groei is geen keuze. We investeren veel om er zeker van te zijn dat onze medewerkers leren, groeien en de beste van de sector zijn wat betreft hun kennis en het toepassen van die kennis. Als individuen én als bedrijf willen we continu verbeteren, groeien, leren en assisteren.

Dingen gedaan krijgen. Wij nemen verantwoordelijkheid voor de levering, tonen professionaliteit en urgentie, terwijl we oplossingen leveren die een zakelijke impact hebben voor onze klanten.

Relaties onderscheiden ons. Het creëren van technologische oplossingen vereist hechte teams met een positief familiegevoel. Deze teams bestaan uit onze mensen en de mensen van onze klanten, met een teamgeest die gericht is op het leveren van waarde.

Oneindig veel mogelijkheden

Hoewel ons bedrijf drastisch is veranderd sinds die begindagen, toen we nog verscholen zaten in een klein hoekje van een universiteit en gaandeweg kantoren hebben geopend in Zuid-Afrika (Johannesburg, Kaapstad en Pretoria), Nieuw-Zeeland en Nederland, zijn we nooit afgeweken van ons principe om alleen mensen aan te nemen die een passie hebben het gebruik van technologie waarmee bedrijfswaarde kan worden toegevoegd.

Met onze filosofie en cultuur kunnen wij bedrijven wereldwijd blijven helpen met vooruit denken zodat zij hun doelstellingen bereiken met het leveren van end-to-end technologische oplossingen.