Software op maat

Complexe maatwerkproducten, apps en bedrijfssystemen tot leven brengen dankzij onze ruime en brede ervaring en best-practices technieken

Wij ontwikkelen bedrijfsmatige softwareplatforms op een allesomvattende, holistische wijze. Wij kunnen putten uit onze multidisciplinaire expertise en hebben meer dan 1500 software engineering professionals om de best mogelijke producten, systemen en apps te bouwen.
Op elk moment hebben wij meer dan 150 actieve opdrachten voor software engineering. Wij zijn trots op onze staat van dienst: wij hebben inmiddels meer dan duizend maatwerkoplossingen geleverd aan een steeds groter wordend blue-chip klantenbestand.

Mogelijkheden

De interface is echt belangrijker dan ooit omdat producten en diensten via meer kanalen de klant bereiken. Onze teams zijn uitgerust met kennis over de implementatie van end-to-end mobiele en web-oplossingen, naast de UX die nodig is voor alle apparaten en kanalen, van kiosk tot smartphone en van notebook tot bioscoop.

Wij bouwen en migreren systemen naar de cloud voor onze klanten, geïnspireerd door abonnementsmodellen en de volgende generatie cloudtechnologie. Onze mix van advies- en implementatiediensten strekt zich uit van assessments en het opstellen van een routekaart tot SaaS-transformatie en volledig cloudbeheer, optimalisatie en beveiliging.

Ons uitgebreide team van gespecialiseerde software solution architecten, engineers en analisten richt zich op het ontwerpen van moderne software zodat bedrijfsprocessen door kunnen lopen en verbeteren. Dit doen zij door technologie op pragmatische en creatieve manieren in te zetten.

Wij delen de eigen ervaring die wij hebben in parallelle ontwikkeling en uitvoering van grote softwareprojecten met onze klanten die op zoek zijn naar het verbeteren van de IT-levering. Wij investeren in het sneller maken van teams en het creëren van een kwaliteitscultuur. Wij zijn voortdurend bezig met het experimenteren, toepassen en evalueren van snel verbeterende tools en processen achter continue integratie en implementatie, proactieve ondersteuning, geautomatiseerd testen, kwaliteitsmetingen en meer.

Onze analisten kunnen bedrijfsbehoeften effectief communiceren, interpreteren en deze afstemmen op de langetermijnvisie van het bedrijf. Diensten als requirements elicitation en documentatie omvatten de levering van zakelijke, functionele en technische documenten. Ook bieden wij diensten als product test planning, uitvoering en kwaliteitsborging. Onze analisten hebben het vermogen om de zakelijke en technische werelden naadloos met elkaar te verbinden.

De teams van Entelect automatiseren het testen en werken aan een hechte integratie in het ontwikkelingsproces. Elke dag weer. Of het nu gaat om test-gestuurde ontwikkeling, het schrijven van uitgebreide testcases, het maken van gecodeerde regressietests of het automatiseren van de analyse van technische schuld – wij zijn volledig toegewijd aan de softwarekwaliteit.

Software op maat
Toepassingen

Digitale producten

Klanten selfservice

Loyaliteitsprogramma’s

eCommerce

Bedrijfssystemen

Multisysteemintegraties

Offreren en Inwerken

Mobiliteit dienstverlening

Tracking en workflow

Aanbevolen
Inzichten

Bij het bouwen van systemen streven wij naar gebruiksvriendelijke, robuuste systemen die eenvoudig te onderhouden zijn, zodat de systemen mee kunnen groeien met de activiteiten van onze klanten. Het belangrijkste is dat onze teams bij elk project een verdiepend niveau van kritisch denken en ervaring inbrengen.

Begin de conversatie

We verkennen meer om bedrijven te helpen meer te worden..