BB Logo Highres@2x

Premier Bankbase partner

De teams van Entelect zijn toegerust op het op maat maken en implementeren van Backbase – het modernste, geschiktste en end-to-end digitale bankingplatform dat er op dit moment bestaat.

“Begin of versnel uw digitale banking met Backbase, dat wordt ondersteund door lokale mensen, lokale kennis, en technische ondersteuning die uiteenloopt van een volledige implementatie van idee en inrichting tot ontwerp, UX en ontwikkeling.

Onze teams zijn zeer goed thuis in het uitstekende en bekroonde Backbase omnichannel digitale bankingplatform en staan klaar om financiële instellingen te ondersteunen bij hun digitale evolutie. Of het nu een grote of kleine financiële instelling of een met een focus op retail, corporate, mkb, vermogen of verzekeringen – Backbase en Entelect kunnen het digitale aanbod drastisch upgraden.”

Group 7717

Entelect heeft diepgaande kennis van de onderliggende technologieën, architectuur en patronen van Backbase. Daardoor kunnen wij Backbase op de krachtigste en best te onderhouden wijze implementeren. Daarbij worden unieke merk-, proces- en integratiebehoeften in balans gebracht met hetgeen het platform standaard biedt.

Word de bank waar mensen van houden.

Entelect en Backbase

• Gebruik slimme interfaces om klantvertrouwenen– loyaliteitte verhogen

• Geef medewerkers meer mogelijkheden met een 360 ° klantbeeld

• Laat silo-communicatiekanalen en legacy systems weg om de time-to-market te verkorten

• Maximaliseer technische investeringen om digitale transformatie aan te kunnen

Begin de conversatie

Laten we hervormen wat mogelijk is.