Ons Management

Onze managers zijn actief betrokken bij elke klant en bij elk team.
We zijn altijd en overal beschikbaar en investeren in het opbouwen van samenwerkingen op de lange termijn.

Shashi Hansjee​​​

Chief Executive Officer​​

Shashi wil het beste in mensen naar boven halen en wil bedrijven helpen omsuccesvol te zijn met een excellente strategie en management. Zijn doel is ervoor zorgen dat Entelect een wereldwijde leider in technologische dienstverlening wordt, door een omgeving te creëren waarin de beste technologieprofessionals kunnen gedijen en groeien, terwijl ze ook technologieoplossingen formuleren en opleveren waardoor goede bedrijven nóg beter worden.

Shashi behaalde zijn Masterdiploma in Engineering aan de University of the Witwaterstand en startte zijn carrière als analist-ontwikkelaar. Zijn strategische mindset, sterke leiderschapskwaliteiten en drive om continu te verbeteren, zijn cruciaal geweest voor de positie waarin Entelect zich vandaag de dag bevindt.

Timothy Kroon

Chief Operating Officer

Als de COO van Entelect geeft Tim leiding aan de operationale teams en behoudt hij het overzicht op de oplevering van projecten aan onze klanten. Tim heeft een centrale rol gespeeld bij het opbouwen en opschalen van een leveringscultuur van wereldklasse. Deze cultuur is gericht op duurzaam succes voor de klant en dingen voor elkaar krijgen, waardoor het bedrijf wereldwijd kan blijven groeien.

Door de lat steeds hoger te leggen en problemen vanuit een breed perspectief te bekijken, werkt Tim samen met het managementteam van Entelect om ervoor te zorgen dat het bedrijf de strategische doelen volgt. Tim behaalde zijn Bachelordiploma (met Honours) in Information Technology aan de Universiteit van Kaapstad en begon zijn carrière als software engineer bij Entelect.

Eros de Haas

Managing Director: Nederland

Eros is een gekwalificeerde en bekwame manager die al een lange carrière in deze sector heeft en gespecialiseerd is in delivery en business management. Eros heeft een MBA van de University of Roehampton en is gecertifieerd in een aantal software delivery practices. Zijn ervaring strekt zich uit over een brede basis van softwareontwikkeling, teammanagement en business-enabling IT-initiatieven voor zakelijke klanten in Afrika en Europa.

Dankzij een carriêre in Zuid-Afrika en Nederland, zowel op de werkvloer als in managementrollen, heeft Eros een uniek perspectief. Hij is verantwoordelijk voor het leidinggeven aan de strategische en operationele ambities van Entelect NL. Daarnaast begeleidt hij medewerkers en klanten van Entelect tijdens hun reis met ons.

 

Algemeen Directeuren

Matthew Butler​​​

Chief Technology Officer​​

Yatish Parshotam​​

Managing Director:
New Zealand

Daniel Manyemwe​

General Manager​

Orlanda Ventura-Andersch​

General Manager​

Sheldon Lyne​​

General Manager​

Ryan Naude​​

General Manager​

Tomislav Ravić​

General Manager​

Doug Crawford

General Manager

Candice Gouws

Talent Acquisition Manager