Ons Management

Onze managers zijn actief betrokken bij elke klant en bij elk team.
We zijn altijd en overal beschikbaar en investeren in het opbouwen van samenwerkingen op de lange termijn.

Shashi Hansjee​​​

Chief Executive Officer​​

Shashi wil het beste in mensen naar boven halen en wil bedrijven helpen omsuccesvol te zijn met een excellente strategie en management. Zijn doel is ervoor zorgen dat Entelect een wereldwijde leider in technologische dienstverlening wordt, door een omgeving te creëren waarin de beste technologieprofessionals kunnen gedijen en groeien, terwijl ze ook technologieoplossingen formuleren en opleveren waardoor goede bedrijven nóg beter worden.

Shashi behaalde zijn Masterdiploma in Engineering aan de University of the Witwaterstand en startte zijn carrière als analist-ontwikkelaar. Zijn strategische mindset, sterke leiderschapskwaliteiten en drive om continu te verbeteren, zijn cruciaal geweest voor de positie waarin Entelect zich vandaag de dag bevindt.

Timothy Kroon

Chief Operating Officer

Als de COO van Entelect geeft Tim leiding aan de operationale teams en behoudt hij het overzicht op de oplevering van projecten aan onze klanten. Tim heeft een centrale rol gespeeld bij het opbouwen en opschalen van een leveringscultuur van wereldklasse. Deze cultuur is gericht op duurzaam succes voor de klant en dingen voor elkaar krijgen, waardoor het bedrijf wereldwijd kan blijven groeien.

Door de lat steeds hoger te leggen en problemen vanuit een breed perspectief te bekijken, werkt Tim samen met het managementteam van Entelect om ervoor te zorgen dat het bedrijf de strategische doelen volgt. Tim behaalde zijn Bachelordiploma (met Honours) in Information Technology aan de Universiteit van Kaapstad en begon zijn carrière als software engineer bij Entelect.

Adrian Maritz

Managing Director: Nederland

In 2017 trad Adrian in dienst van Entelect in Kaapstad, Zuid-Afrika. Door zijn sterke leidinggevende capaciteiten, maakte Entelect een opmerkelijke groei door en werd er een verbetering in de bedrijfscultuur bereikt. Adrian en zijn team bouwden een uitmuntende reputatie bij klanten door consequente implementaties en het verwezenlijken van sterke relaties.

In 2022 verhuisde Adrian naar Amsterdam om de Nederlandse vestiging van het bedrijf te leiden, met de ambitie om  – met de in Zuid-Afrika opgebouwde kennis – vorm te geven aan Entelect in Europa en vergelijkbare groei in zakencijfer en organisatie te bewerkstelligen.

Adrian heeft een diploma in Computer Science van de universiteit van Kaapstad en solide ervaring in het bankwezen, financiële diensten, hernieuwbare energie en educatieve markten.

Algemeen Directeuren

Matthew Butler​​​

Chief Technology Officer​​

Yatish Parshotam​​

Managing Director:
New Zealand

Daniel Manyemwe​

General Manager​

Orlanda Ventura-Andersch​

General Manager​

Sheldon Lyne​​

General Manager​

Ryan Naude​​

General Manager​

Tomislav Ravić​

General Manager​

Doug Crawford

General Manager

Candice Gouws

Talent Acquisition Manager

Jonathan Sher

Managing Director:
Australia

Aline De Witt

General Manager:
Finance & Operations